Tatimet: Rriten pikët nëse zgjidhet një kompani prestigjioze auditimi

Të gjitha bizneset të cilat do të çertifikojnë deklaratat tatimore në një nga 10 kompanitë prestigjoze të auditimit financiar të publikuar nga Ministria e Financave, do të kenë kontrolle më të rralla nga ana e inspektoprëve të tatimeve.

Në një intervistë për Televizionin Klan, nëndrejtori i Tatimeve shpjegon formulën se si do të llogaritet koefiçenti i riskut, nëse deklaratat plotësohen nga këto firma. Xhavit Curri sqaron se këtë praktikë mund ta zgjedhin të gjithë sipërmarrësit, pa përjashtim, përfshirë dhe biznesin e vogël.

Nëse kompania që çertifikon deklaratën kapet në gabim, ose dyshohet për evazion, ajo së bashku me biznesin gjobitet me 50 për qind të vlerës së detyrimit tatimor të fshehur.

/Tv Klan

Kategori
EkonomiLajmet KryesoreTe funditTë gjithaVideo
1 Koment
 • RickyHat
  20 Maj 2017 at 12:33
  Përgjigju

  highly praised web site kamagra – kamagra, the kamagra store.

 • Përgjigju

  *

  *