Përbërësit:
1 pako biskota
250 gramë krem djathi ose salcë kosi
3-4 pjeshkë
2 lugë gjelle mjaltë
50 gr çokollatë e shkrirë
1 filxhan çaji nescafe
Vanilje
Përgatitja:
Qëroni dy pjeshkë dhe i vendosni në blender së bashku me një lugë mjaltë.
Kokrrat e mbetura të pjeshkave, i prisni në kubikë të vegjël dhe i bashkoni me purenë.
Më pas trazoni krem djathin ose salcën e kosit, me pak vanilje dhe mjaltë.
Në një tavë vendosni një rresht me biskota të njomura me nescafen e përgatitur.
Mbi biskota shtroni një rresht me krem djathë (ose salcë kosi) dhe mbi të, vendosni purenë me pjeshkë.
Veproni në këtë mënyrë deri sa të keni mbaruar të gjithë masën e puresë dhe biskotave. Në fund të gjithë sipërfaqen e mbuloni me çokollatë të thërrmuar.
Para servirjes e vendosni në frigorifer për disa orë./tvklan.al