TKOB nis bashkëpunimin me Akademinë e La Scalas 

Pas anëtarësimit të Teatrit të Operas në organizatën “Opera Europa”, vjen bashkëpunimi me i ri, që është Akademia e Teatrit të La Scalas.

Në Tiranë ka mbërritur Drejtoresha e Akademisë së njohur. Qëllimi i kësaj vizite është vlerësimi i nevojave të Teatrit të Operas dhe Baletit për përgatitjen e infrastrukturës së burimeve njerëzore, për të administruar një teatër bashkëkohor dhe të teknologjisë përkatëse.

Drejtoresha Luiza Vinci e ve theksin te bel canto italiane, si arma më e fortë e kësaj akademie.

Gjate teakimit është diskutuar edhe për vlerësimin e mundësive të financimit të një projekti bashkëpunimi midis Teatrit të Operas dhe Baletit dhe Akademisë së La Scalas.

Tv Klan

Kategori
KulturëTe funditTë gjithaVideo
0 Komente

Përgjigju

*

*