XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 13

Serial: 05.11.2017

Ende e tronditur, Syhan kujton të skenë të fëmijërisë në të cilën prindërit e saj grinden.

Syhan i kërkon ndjesë Xhesurit për paragjykimet e saj dhe largohet e dëshpëruar.

Xhasur e ndjek pas. A do të zbulojë ai se çfarë e mundon atë në të vërtetë?

Syhan pyet Salih dhe Korhan nëse kanë dëgjuar ndonjëherë emrin Hasan Karahasanoglu. Edhe pse të dy mohojnë, ata kujtojnë momente të së shkuarës të lidhur me të.

Të gjendur vetëm, Xhesuri i thotë Syhan të mos vrapojë drejt Bylentit vetëm për të qëndruar larg tij. Cili do të jetë debati mes tyre?

Xhesur përpiqet të marrë më shumë informacion nga Adalet lidhur me vdekjen e nënë Belkish. A do të zbulojë diçka ai?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*