XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 14

Serial: 11.11.2017

Në një vizitë te atelieja e Mirhiban, Xhesur mëson për një vrasje të ndodhur 30 vite më parë. Ende në burg, vrasësi ka patur vetëm një vizitor tërë këto vite, motrën e tij Adalet.

Syhan i lutet Korhanit që ti rrëfejë të vërtetën e asaj nate. Çfarë do ti thotë ai?

Tahsin i kërkon Xhesurit të mos jetë kaq shumë kurioz për nënë Belkish. Biseda mes tyre do të ndrëpritet nga lajmi se Xhahide pret një djalë.

Xhesuri çon Syhan në një apartament në Stamboll pranë shtëpisë së saj. A do të mund ai të heq dyshimet e saj mbi Rifatin?

Të dy ata kalojnë ditën sëbashku nëpër qytet. Në mbrëmje Syhan pyet Xhesurin për babain e tij. Cila është përgjigjia do të marrë ajo?

Banu dhe Xhesur zbulojnë të vërtetën mbi të shkuarën e Adalet. Çfarë ka ndodhur realisht?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*