XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 16

Serial: 18.11.2017

Xhesur përpiqet të qetësojë mamanë e tij duke i thënë se është koha e tij që ta mbrojë.

Tahsin kërkon nga policia të hetohet edhe një herë familja Karahansanoglu. A do të zbulojë ai diçka të re?

Suhan dhe Xhesur janë dëshmitarët e martesës mes Sirin dhe Kemal.

Përgjatë dasmës, Xhesur kërkon të kërcejë me Syhan. Çfarë po ndodh mes tyre?

Falë një rrëfimi, Xhesur mëson për planet e ardhshme të Tahsin lidhur me tokat. Çfarë kërkon të bëjë ky i fundit?

Korhan pyet Suhan lidhur me prindërit e Xhesurit. Cili është dyshimi i Syhan?

Mamaja e Xhesurit është gjithnjë e më e shqetësuar se Tahsin do të vrasë atë dhe Xhesurin. Çfarë do ti thotë ajo Syhanit?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*