XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 19

Serial: 26.11.2017

Mihriban është e dëshpëruar teksa kujton ditën kur Tahsin e la ditën e dasmës për mamanë e fëmijëve të tij të ardhshëm vetëm për të përfituar tokën e tyre.

Syhan fillon të pijë dhe Xhesur është pranë saj.

Të nesërmen në mëngjes ajo kujton natën e kaluar me Xhesurin. Çfarë ka ndodhur mes tyre?

Xhahide vëren se Aishe është zhdukur. Dikush i ka drejtuar kësaj të fundit një pistoletë. Një fjalë e gabuar mund ti kushtojë jetën. Çfarë do të ndodhë?

Takimi i dëshpëruar mes Xhahides dhe Bylent këtë herë do të ketë një dëshmi të fortë.

Çfarë do ti thotë mamaja e Xhesurit, Mihribanit?

Tahsin shkon në zyrat e Xhesurit dhe sheh Rifatin. A do të kuptojë ai se kë ka përballë?

Cila është kërkesa që Tahsin ka për Xhesur?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*