XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 20

Serial: 02.12.2017

Adalet telefonon Syhan duke i kërkuar falje për martesën e papritur. Si do të reagojë Syhan?

Bylent shkon të kontrollojë shtëpinë e Aishës. Çfarë do të zbulojë ai nga regjistrimet e kamerave?

Xhesur takon Syhan. Ajo ndihet e turpëruar për gjërat që ka thënë gjatë kohës që ishte e dehur. Më tej ajo i tregon fotografi të vjetra të familjes së saj.

Xhesuri do të marrë fshehurazi një foto. Çfarë do të bëjë ai me të?

Duke ditur rrezikun që i kanoset, Aishe thur një plan për të eliminuar armiqtë e saj.

Mihriban kujton periudhën kur ajo dhe Tahsin ishin të dashur. Në atë kohë, ai i tregon dy piktura dhe e pyet se cila prej tyre është origjinale.  Cili është dyshimi i Mihriban?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*