XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 21

Serial: 03.12.2017

Mirhiban i rrëfen Banusë se ajo e di që pikturat e Tahsinit janë fallco. Syhan i sheh ato sëbashku.

Tahsin shkon në Stamboll për ti kërkuar Syhan të rikthehet në shtëpinë e tyre. A do të mundet ai ta bindë atë?

Xhesur është nisur për t’i rrëfyer Syhanit gjithë të vërtetën, por mbërrin vonë.

Sirin dhe Kemal i rrëfejnë Xhesurit për afrimitetin e Xhahides me Bylen. Cili është dyshimi i tyre?

Xhesur vendos të përballet me Bylent. Cila do të jetë kundërpërgjigja e Bylent?

Tahsin kërkon të takohet me një përson në ushtri që i kish thënë se djali i Hasanit është gjallë.

Miku i Hasanit rregullon një takim për Xhesurin dhe Tahsinin. Cili është plani i tij?

Nga ana tjetër, Aishe takon Turhan. Ajo kërkon vrasjen e Xhesurit.

Aishe vjedh telefonin e Syhan. Çfarë do të bëjë ajo?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
1 Koment
 • Floild
  11 Dhjetor 2017 at 00:28
  Përgjigju

  si mund ta shikoj me figurepisodin e 22 te xensuri

 • Përgjigju

  *

  *