XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 30

Serial: 06.01.2018

Korhan del me Salih dhe dehet. Cila është e fshehta që do të zbulojë ai?

Më tej, ende i pirë, Koran shkon në shtëpi dhe pyet Xhahiden se kush është Hulia. Ai i kërkon asaj divorcin.

Dy njerëz të armatosur kapen përpara shtëpisë së Xhesurit. Rifat arrestohet.

Teksa Xhesur mëson këtë të vërtetë përmes telefonit, Syhan rrëmbehet.

Një dëshmitar i përshkruan policisë Xhesurin si autorin e rrëmbimit.

Xhesur kupton se Tahsin fshihet pas gjithë kësaj situate. Çfarë do të bëjë ai?

Bulent kërkon të bëhet shpëtimtari i Syhanit me qëllim që gjërat mes tyre të kthehen si dikur.

Ku është Syhan?

 

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*