XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 31

Serial: 07.01.2018

Tahsin, Bylent dhe Korhan mbërrijnë në garazhin në të cilin gjendet Syhan për të fituar besimin e saj, por ajo nuk gjendet më aty.

Syhan vëzhgon situatën nga larg me Xhesurin. Ajo kërkon hakmarrje ndaj babait të saj.

Xhesuri i kërkon të mos verbohet nga dëshira për hakmarrje. Cili do të jetë propozimi i tij?

Banu i thotë Tahsinit dhe shefit të komisariatit se e di se kush janë personat që kanë rrëmbyer Syahnin. Si do të reagojë Tahsin?

Në shtëpi, teska Tahsin i thotë të gjithë familjes se Syhan është rrëmbyer nga Xhesur, Shirin do të marrë një telefonatë prej Syhanit. Çfarë do t’i thotë ajo?

Bulent përpiqet të bindë Banunë se të dy janë përdorur nga Syhani dhe Xhesuri. Cili është plani i këtyre të fundit?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*