XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 32

Emision: 13.01.2018

Xhesur i dërgon Syhanit fustanin e nusërisë me një shënim. Çfarë është shkruar në të?

Pasi mësojnë këtë të vërtetë Mihriban i rrëfen Xhahides se e gjithë pasuria do ti kalojë Syhanit dhe se Korhanit do t’i mbeten vetëm pemët e ullirit. Çfarë do të bëjë Xhahide?

Banu i kërkon Syhanit të dëshmojë në polici në favor të Xhesurit, por ky i fundit e ndalon.

Korhan i rrëfen babait të tij se Syhan do të martohet me Xhesurin dhe se ai do të jetë dëshmitar. Si do të reagojë Tahsin?

A do të munden të martohen Syhani dhe Xhesuri?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*