XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 33

Serial: 14.01.2018

Xhesuri, Syhan dhe Korhan nxitojnë për në spital. Dëshmitari i fundit që ka parë veprimet e Tahsin ka vdekur.

Pasi mëson se Tahsin është mirë, Syhan jep lajmin se do të bashkëjetojë që nga ky moment me Xhesurin.

Korhan i kërkon babait të tij të bëjë paqe me Xhesurin, për të rregulluar kështu gjithçka.

Çfarë do të bëjë Tahsin teksa sheh nga larg festën e martesës së Syhanit?

Mihriban kujton të shkuarën ndërsa dëgjon historinë e babait të Xhesurit. Ajo është e gatshme të jetë dëshmitare nëse kjo do të jetë e nevojshme.

E dehur, Banu telefonon Syhanin. Çfarë do t’i thotë ajo?

Nxitur nga Xhahide, Korhan i thotë Syhanit se aksidenti përgjatë kalërimit ka qënë i organizuar nga Xhesuri. Si do të reagojë Syhan? 

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*