ZONE E LIRE – EMISIONI 552

Emision: 27.01.2017

LINDA REI – Trans / Linda Rei: Isha djalë, por ja përse u bëra vajzë
Intervista: “NJË TRANS SI LINDA REI”

 

ARMIDA, 
CHAIRA – Eros / Armida dhe Chaiza: ‘Lodrat e seksit, pasioni ynë’
Intervista: “TE ZAKONI I EPSHIT”
Intervista: “SEX TOY”

 

ARTAN KOLA – Artan Kola vjen me ‘Un pa ty si pa sy’
Intervista: “ME SYTË E ARTAN KOLËS”

 

SABIANI,
MARSELI – Tallava / Sabiani & Marseli vijnë me ‘Do vdisja për ty’
Intervista: “TALLAVA ME VDEKJEN”

 

DRITAN HAJDINI,
MARIO KAJA – Folk / Dritani & Mario vijnë me ‘Shqiponjë e malit’
Intervista: “SHQIPOT E MALIT, SHQIPOT E FUSHËS”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione