ZONE E LIRE – EMISIONI 556

Emision: 24.02.2017


ILIR META – Ilir Meta drejt Presidencës
Intervista: “DARKA E FUNDIT?”

 

TONY TUKLAN,
LUL SHEHU – ‘Po ti kush je?’ Amerikani Tony Tuklan dhe Lul Shehu vijnë me ‘Call me’
Intervista: “TONY TUKLAN APO LUL SHEHU?”

 

EDMOND BUDINA,
ADELE BUDINA,
LAERT VASILI – Kinema / ‘Të thyer’, filmi i ri i Edmond Budinës
Intervista: “TË THYER”
MOVIE SOUNDTRACK BLIND TEST

 

HELIDON FINO
LAERT VASILI
NERITAN LICAJ
DRITAN BORICI
GENT HAZIZI
GENTI DECKA
ALGIONA AGA
KLITON ZGURI – Teater / ‘5 djelmoshat’ e Helidon Finos në TK
Intervista: “5 DJELMOSHAT”
MOVIE SOUNDTRACK BLIND TEST

 

VICENTE ABELLE RUIZ – Drama e artistit kubanez nga regjimi i Enver Hoxhës
Intervista: “HASTA LA VISTA CUBA”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*