ZONE E LIRE – EMISIONI 558

Emision: 10.03.2017


FAYDEE – Faydee, superstari ndërkombëtar në Zonë e Lirë
Intervista: “FAYDEE BULI”

TOMORR BRAHUSHI – ‘Po ti kush je?’ Tomorr si mali, por jetim dhe kërkon ndihmë
Intervista: “JETIM SI TOMORRI”

MEHMET GEGA – ‘Po ti kush je?’ Mehmet Gega nga Elbasani, predikuesi i fjalës së Biblës?
Intervista: “PREDIKUESI I PAZAKONTË NGA ELBASANI”

STINE – ‘Nga ke humbur?’ Stine rikthehet me ‘Bela’ dhe ‘Mama’ 
Intervista: “BELA APO MAMA?”

RENIS GJOKA – ‘Nga ke humbur?’ Renis Gjoka rithehet me ‘Sot’
Intervista: “SOT RENIS, SOT…”

KUJTIM PRODANI – I biri i këndon nënës: Një këngë për Anita Taken
Intervista: “NENA IME, ANIDA TAKE”

TAN BRAMA – Breakdance nga Bramatan

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*