ZONE E LIRE – EMISIONI 562

Emision: 07.04.2017

HENRI CILI,
ILIR KULLA – Kriza politike / Kush tërhiqet i pari: Rama, Meta apo Basha?

 

ANXHELA PERISTERI,
AUREL THELLIMI – Muzikë / Anxhela dhe Aureli iu vjen me ‘qesh’
Intervista: “NJERIU QË QESH”

 

KLODIANA SHALA – Sport / Klodiana që më mban në formë
Intervista: “ME HAPIN E KLODIANA SHALËS”

 

LINDA JARANI,
ERDIT ASLLANAJ
ADONIS FILIPI – Teater / ‘Frymëmarrje’ në Teatrin e Kukullave
Intervista: “MERRNI FRYMË, MBANI FRYMËN”

SOTIR QIRJAQI – Vrapi drejt vetes / Sotir Qirjaqi mbylli dhe 42 km të tjera në Romë
 

EGLA HARXHI,
JARL ALE DE BASSEVILLE – ‘Personazhi i pazakontë’ ‘Ja lidhja ime me Mbretin e parë të shqiptarëve në shekullin XII’
Intervista: “PRINCI I NJË MIJË E NJË JETËVE”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*