ZONE E LIRE – EMISIONI 570

Emision: 02.06.2017

BEN BLUSHI
Politike / Blushi kundër Rama-Basha- Metës
A do të kemi qeveri Rama-Basha pas 25 qershorit?
Kush është Kryeminsitri i ri pas 25 qershorit?
Koalicion Blushi-Basha- Meta kundër Ramës pas 25 qershorit?
Koalicion Blushi-Rama pas 25 qershorit?
Më mirë apo më keq për shqiptarët pas 25 qershorit?
Si do t’i mbrojë Libra votat e saj në 25 qershor?
Intervista: “UNË KRYEMINISTER”

EDUARD NDOCAJ – ‘My life’ / Jeta e Kaubojsit tani në një libër
Intervista: “JETA E KAUBOJSIT”

AGIM GERGURI,
HEKURAN KRASNIQI – Muzikë / Agimi i ‘Fisnikëve’ dhe Hekurani vijnë me ‘Kënga ime’
Intervista: “KËNGA JOTE”

ORETA LEKA,
SAIMIR MYSLIA – ‘Po ti kush je?’ Muzikë / Oreta & Sajmiri vijnë me ‘Love’
Intervista: “MY LOVE”

NIKOLL NIKPRELAJ – Muzikë / Nikprelaj vjen nga Tuzi me një këngë për gratë xheloze
Intervista: “GRATË E TUA XHELOZE”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione