ZONE E LIRE – EMISIONI 581

Emision: 22.09.2017

HENRI ÇILI,
ARLIND QORRI
Polemika/Treg edukimi apo arsim falas?

HENRI ÇILI – Libri “Vonesa Shqiptare”

LORETA BERHAMI
Libër/Loreta e Pegit na rrëfen një histori me vetëvrasje
Intervista: “Ester apo Sylvia Plath?”

ADELA ÇAUSHLLARI,
GRETA ÇAUSHLLARI
‘Po ti kush je’ Roman/Adela vjen me një histori amerikane
Intervista: “Anabel”
Intervista: “Një shkrimtare e re si Adela”

GJERGJI SEMINI
Shëndeti/Dr. Gjergji, mjeshtri i Urologjisë ne Spitalin Amerikan

SUELA BAKO,
ILIRE VINCA,
ENXHI CUKU,
ALESJA XHEMALIAJ,
EDVIN MUSTAFA
Kinema/Filmi i parë horror shqiptar me shtriga dhe kanun
Intervista: “Horror dhe shtriga”
Intervista: “Bloody”

DILAN REKA
‘Po ti kush je?’ Muzikë/Dilan e ka “fiksim”
Intervista: “Kur fiksohet Dilan”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*