ZONE E LIRE – EMISIONI 586

Emision: 27.10.2017

EDI RAMA – ‘Tahiri Gate’
Intervista: “SEKRETARIA TELEFONIKE E EDI RAMËS”

INIS GJONI,
GENTI ZENELAJ,
ROMIR ZALLA,
MET XHELILI,
ERVIN BEJLERI,
BES BITRAKU,
ROZANA RADI,
ANNAIS LIKA – Teatër / ‘Çifti i çuditshëm’ në skenën e TK
Intervista: “ÇIFTI I ÇUDITSHËM”

GUIDO BASSI,
EMEKA NKEKE – Shëndeti / Super kirurget ortopedë dhe maksilofacial të Spitalit Amerikan

GENTIAN BAJRAMI – GBMC
Muzike / GBMC ose producenti që i kanë borxh vipat e muzikës
Intervista: “ZIGZAGET E GBMC”

TESS

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*