Të shtunën ishte 1 Prilli, një ditë e njohur si dita e gënjeshtrave. Emisioni Stop ishte në ishim në ambientet e Parlamentit dhe gazetari realizoi intervista plot humor me deputetët, për të cilët thuhet, se gënjejnë më shumë.

Por çfarë thonë ata kur pyeten për gënjeshtrat e politikës?

Askush prej tyre nuk pranon që të ketë gënjyer qoftë edhe një herë të vetme në jetë.

Ndërsa deputetët e opozitës akuzojnë qeverinë për gënjeshtra. /tvklan.al