10 mijë nxënës të shkollave 9-vjeçare dhe të gjimnazeve janë bërë pjesë e lëvizjes sportive në shkolla.

Është kryeministri Edi Rama, ai i cili jep shifrat. Kreu i qeverisë shpreh kënaqësinë e formësimit përditë e më mirë të kësaj lëvizje, ndërkohë që thotë se janë krijuar 700 skuadra.

“Dhe me kënaqësinë krejt të veçantë të formësimit përditë e më mirë të lëvizjes sportive në shkolla, ku mbi 10 mijë fëmijë të shkollave 9-vjeçare dhe të reja e të rinj të gjimnazeve, janë bërë pjesë e ndeshjeve pasionante të 700 skuadrave, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama./tvklan.al