13-ta – Episodi 10


13-ta – Episodi 10

01:00 19/07/2023

13-ta dhe Jones kërkojnë për një djalë misterioz, prindërit e të cilit u vranë.

Giordino dhe 13-ta e gjejnë veten drejt një përplasjeje potencialisht vdekjeprurëse!Të ngjashme