13-ta – Episodi 11


13-ta – Episodi 11

01:00 20/07/2023

13-ta dhe Jones eksplorojnë një strukturë ushtarake ndërsa kërkojnë një informacion.

Por ata mund të hyjnë drejt një kurthi të organizuar.Të ngjashme