13-ta – Episodi 13


13-ta – Episodi 13

01:00 25/07/2023

Një armë e vjedhur mund të sjellë fundin e botës.

Rrugët e Parisit shërbejnë si sfond për një përballje përfundimtare epike midis 13-tës dhe Gerhardt!Të ngjashme