13-ta – Episodi 3


13-ta – Episodi 3

01:00 06/07/2023

Për të kontaktuar ish-trajnerin e tij, 13-ta arrestohet dhe mbyllet thellë në një burg të Venezuelës.

Hyrja do të jetë e lehtë, por dalja mund të jetë e pamundur dhe disa njerëz do të donin ta mbanin atë aty përgjithmonë.


Të ngjashme