13-ta – Episodi 8


13-ta – Episodi 8

01:00 17/07/2023

Irina i ofron informacion të vlefshëm 13-tës në këmbim të një ore. 1

3-ta  zbulon se pazaret me armikun janë një përpjekje e ndërlikuar dhe e rrezikshme.Të ngjashme