18 mijë italianë hynë e dolën nga Shqipëria në Shkurt

18 mijë italianë hynë e dolën nga Shqipëria në Shkurt

18:55 25/03/2020

INSTAT: Rritje me 6% krahasuar me një vit më parë

Sipas Institutit të Statistikave Shqiptare gjatë muajit shkurt në Shqipëri kanë ardhur 18 mijë e 400 shtetas italianë, ndërsa në total për janarin dhe shkurtin nga shteti fqinjë kanë hyrë 39 mijë e 500 shtetas.

Në këtë periudhë ardhja e qytetarëve italianë në vendin tonë është rritur me 6% krahasuar me një vit më parë.

Italia mban vendin e katërt sa i përket lëvizjeve të qytetarëve në vendin tonë, pas Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë.

Tv Klan
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi