23 në terapi intensive, 7  të intubuar

Rriten rastet e rënda që po trajtohen në dy spitalet Covid.

Sipas burimeve zyrtare në Ministrinë e Shëndetësisë 23 pacientë kanë hyrë në terapi intensive, ndërsa 7 janë vënë në  frymëmarrje të drejtuar dhe janë në gjendje kritike për jetën.

Në dy spitalet Covid aktualisht po marrin shërbim të specializuar 202 pacientë të prekur nga koronavirusi.

Ndërkohë në dy spitalet Covid po trajtohen disa pacientë të cilët rezultojnë covid negativë me teste por kanë simptomat klinike të sëmundjes.

Tv Klan