288 të infektuar me Covid dhe 5 viktima në 24 orët e fundit në Kosovë288 të infektuar me Covid dhe 5 viktima në 24 orët e fundit në Kosovë

15:19 26/01/2021

288 raste me koronavirus kanë rezultuar në 24 orët e fundit në Kosovë, ka bërë të ditur Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Rastet pozitive janë zbuluar nga analizimi i 1,842 rasteve të dyshuara.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 110 raste, Podujevë 27 raste, Pejë 24 raste, Gjakovë 20 raste, Deçan 17 raste, Gjilan 15 raste, Suharekë 13 raste, Ferizaj 11 raste, Klinë 7 raste, Lipjan 6 raste, Fushë-Kosovë 5 raste, Malishevë 5 raste, Kamenicë 4 raste, Rahovec 4 raste, Viti 4 raste, Prizren 3 raste, Istog 2 raste, Mitrovicë 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Drenas, Graçanicë, Hani i Elezit, Junik, Kaçanik, Obiliq dhe Shtërpcë.

Ndërkohë janë raportuar dhe 5 viktima me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Gjilan 1 rast (90 vjeç), Malishevë 1 rast (78 vjeç), Pejë 1 rast (88 vjeç), Prishtinë 1 rast (71 vjeç) dhe Prizren 1 rast (82 vjeç).

Lajmi i mirë është se janë regjistruar edhe 256 persona të shëruar./tvklan.al


Të ngjashme