3 efekte të reja në Instagram

3 efekte të reja në Instagram

11:52 14/01/2020

Që kur u lëshua nga Instagram-i në vitin 2016, historitë (Stories) janë bërë një nga opsionet më popullore të aplikacionit.

Përdoruesit e historive mund të përdorin efekte dhe shumë opsione të tjera për videot e tyre duke përfshirë filtera, sondazhe e deri tek Boomerangs.

Tashmë, Instagram ka lëshuar tre efekte të reja për Boomerangs, të quajtura SloMo, Echo dhe Duo. SloMo çon në ngadalësimin e shpejtësisë, ndërsa Echo dhe Duo krijojnë një efekt të turbullt gjatë lëvizjes.

“Instagram ka krijuar disa efekte të reja kreative. Provojini të gjitha sot”, shkruante Instagram pas lançimit të tyre. /tvklan.al


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi