3 shenjat më posesive të zodiakut


3 shenjat më posesive të zodiakut

07:15 11/09/2020

Demi

Njerëzit që i përkasin shenjës së Demit, janë të njohur si natyrë pak dominuese dhe territoriale. Përveç se janë territorial për partnerin e tij, ata janë shumë të fiksuar në pasuritë e tyre, veçanërisht nëse ato janë luksoze.

Akrepi

Duke qenë një nga shenjat më pasionante të zodiakut, Akrepat japin zemrën dhe shpirtin e tyre në lidhje. Sidoqoftë, ata presin të njëjtën gjë nga partneri, prandaj duan t’i mbajnë ata nën kontroll. Meqenëse Akrepi është një shenjë manipuluese, ata nuk do të ndalen asnjëherë derisa të jenë të siguruar se e kanë të dashurin plotësisht për veten e tyre. Akrepët vlerësojnë pavarësinë e tyre, por nuk vlerësojnë pavarësinë e partnerit tuaj.

Virgjëresha

Duke qenë një shenjë racionale dhe praktike, një Virgjëreshë përpiqet të bëjë më të mirën për të justifikuar ndjenjën e xhelozisë dhe posesivitetit, por pa rezultat. Njerëzit që i përkasin kësaj shenje përpiqen që të mbajnë të fshehta emocionet e tyre, prandaj posesiviteti i tyre shpesh del në formën e shpërthimeve dhe zemërimeve.

Të qenit territoriale vjen natyrshëm për një Virgjëreshë, por meqenëse ata janë shumë të sjellshëm për të kërkuar nga të dashurit e tyre të ndalojnë së bëri diçka, ata shpesh tërhiqen. Një Virgjëreshë posesive shpesh mund të vërehet duke u përpjekur me të gjitha forcat për ta luajtur lojën sikur s’ka ndodhur asgjë, por përbrenda është gati duke shpërthyer. /tvklan.al
Të ngjashme