E teksa vera është më afër nga se e mendojmë, java e notit në Miami shënoi vitin e dhjetë të shfaqje së saj. Mbi njëqind stilistë nga SHBA dhe vende të tjera u mblodhën në Sunshine State për të organizuar mbi 50 evente.

Modelet më të famshme në fushën e modës promovuan rrobat e plazhit të të gjitha formave dhe madhësive. Java e notit pa dyshim që dha shumë arsye për të festuar për të gjithë të pasionuarit pas risive më të fundit të modës.

/tvklan.al