#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

31 minuta/ Pasiguria në punë: 539 aksidente me 93 të vdekur janë regjistruar në Shqipëri në 3 vitet e fundit. Çfarë po ndodh me sigurinë në punë? Kush e ka përgjegjësinë kryesore? Çfarë duhet të bëjë tregu i punës që të ndalet kjo problematikë dhe ky fenomen?