#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Rubrika 31 minuta/ Një reportazh për çështjen e ujërave të ndotura dhe detyrimin sipas një akti normativ të të gjithë hoteleve për të vendosur impiantin për trajtimin e ujërave të ndotura. Çfarë po ëbhet? Sa do të ndikojnë në ruajtjen e pastërtisë së plazheve?