4 persona të tjerë duhet të deklarojnë pasurinë


4 persona të tjerë duhet të deklarojnë pasurinë

10:57 13/07/2020

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, 4 personave.

Ata janë Arian Begaj, banues në Kavajë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”; Ermal Lusha, banues në Kavajë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”; Poliksen Muçollari, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vrasja me dashje, në lidhje me një krim tjetër”; Eduart Sallaku, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në formën e grupit të strukturuar kriminal;

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme./tvklan.al


Të ngjashme