69 viktima në 6 muaj nga aksidentet

69 viktima në 6 muaj nga aksidentet

16:37 05/08/2019

Shkak shpejtësia e lartë nga përdorimi alkoolit

Këto janë pamjet e aksidentit tragjik që ndodhi më 13 Shkurt të këtij viti në autostradën Shkup – Tetovë.

Disa të përfshirë në këtë aksident tashmë janë të akuzuar se në mënyrë të drejtpërdrejtë kanë kontribuar për vdekjen e 16 personave kur autobusi i kompanisë ‘Durmo Turs” doli nga rruga dhe rrokullis në humnerë.

Mes tyre vozitësi dhe pronari i kompanisë. Gjatë ekspertizës është vërtetuar se shpejtësia dhe gjendja jo e rregullat teknike e autobusit kanë qenë shkaktarë të këtij aksidenti tragjik.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT