7 videot virale në TikTok

7 videot virale në TikTok

08:15 20/09/2019

TikTok” është një rrjet social videosh ku të gjithë mund të jenë këngëtar, mjafton pak talent në aktrim dhe përmes efekteve të aplikacionit ju mund të bëni videoklipet tuaja.

Më poshtë ju njohim me 7 videot e publikuara në këtë aplikacion që janë bërë virale edhe në “Twitter”:

1- Djali i frikësuar nga filtri i ri:

2- Ketri që kërcen:

3- Kordat vokale të kësaj mini skulpture:

4- Vajza duke bërë “selfie” në makinën e një të panjohuri:

5- Transformimi i Princit William:

6- Macja e pabesueshme:

7- Kërcimi i babait me vajzën:

https://twitter.com/i/status/1170766273736826882

/tvklan.al

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT