Çdo sezon kërkon një aromë të re parfumi. Teksa në dimër kërkojmë parfumet me erë disi të rëndë, në verë na duhet “freskia e luleve”.

Janë disa parfume që shkojnë perfekt me verën, kanë në përmbajtje agrume apo fruta tropikalë dhe ndikojnë mëse pozitivisht dhe në humorin tuaj.

Përveç kësaj, aromat kanë fuqinë të na kujtojnë momentet nostalgjike. Nëse dëshironi që kjo verë të mbetet në kujtesën tuaj përgjithmonë ju sugjerojmë të provoni një ose më shumë nga sa vijon:

“Aegean bronze eau de parfum”

“Nuxe”

“Do Son Eau De Toilette Limited Edition”

‘Hermès”

Néroli Eau parfumée bienfaisante“-Roger & Gallet

“Dolce & Gabbana (Light blue)”

“Terra Di Gioia Eau de Parfum”

Bronze Goddess Eau De Parfum“- Estee Lauder