Drejtori i Koorporatës Energjitike Shqiptare intervistë për energjinë elektrike në vend. Sipas drejtorit të KESH konstatohen shumë vjedhje në këtë sektor. Vjedhja e energjise elektrike nga konsumatorët dhe mos pagesat kanë çuar në shpërdorim dhe humbje gati mbi 10 miliard lek për vendin. Sipas tij kjo gjendje financiare e vështirë bën që të ndërpriten investimet nga Banka Botërore./tvklan.al

Gazetare : Holta Zhiti