Premtimi – Episodi 173

Premtimi – Episodi 173

14:30 15/09/2022

Si po shkon marrëdhënia e Narin dhe Kemal?

Syreja i kërkon Emirit të rikthejë Rejhanin në shtëpi osë gjëndja e Hikmetit do të përkeqësohet edhe më shumë.

A do të mundet Rejhan të largohet vendi?

Të ngjashme