Sot ju sjellim një mundësi tjetër për të vënë në provë trurin dhe aftësitë tuaja analitike. Nëse zgjidhni teste dhe enigma shpesh, ju po i jepni trurit tuaj stërvitjen që i nevojitet dhe mund të rrisni nivelin tuaj të IQ-së. Truri juaj ka nevojë për stërvitje ashtu si trupi juaj për të qëndruar në formë dhe për t’ju ndihmuar të bëheni më të zgjuar në një kohë të shkurtër.

Ajo çfarë do ju duhet të bëni është të gjeni përgjigjen e këtij testi. Nëse vendosni logjikën në punë dhe nëse keni njohuritë bazë të matematikës është shumë e thjesht për ta zgjidhur. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:  /tvklan.al