A.Riza – Episodi 13A.Riza – Episodi 13

21:00 05/10/2021

Ndërkohë që Hashmet ndodhet në stacionin e taksive prane Ali Rizait, Burak i jep urdher Jasharit që t’i sulmojnë ata.

Çfarë do të ndodhë gjatë atij sulmi? A do të ketë të lëmduar?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes nënës së Ali Rizait dhe Hashmetit?
Të ngjashme