A.Riza – Episodi 15


A.Riza – Episodi 15

21:00 07/10/2021

Ali Riza arrin të gjejë vendndodhjen e Jasharit, por Hashmet e ka gjetur atë para tij.

Ky i fundit kërkon të dijë nga Ali Riza se për kë po punon ai.  

Çfarë marrëveshjeje do të lidhin ata? Hashmet me një usb në dorë shkon dhe i përplas në fytyrë Fuatit rrëfimin e Jasharit.


Të ngjashme