A.Riza – Episodi 16


A.Riza – Episodi 16

21:00 08/10/2021

Hashmet kërkon nga Fuat që të mbaje larg Burakun nga Halide dhe nga Ali Riza.

Ky i fundit vendos të fokusohet vetëm tek hakmarrja e tij dhe e fillon atë duke u bërë krahu i djathtë i Hashmetit.

Burak në gjendje të dehur tenton t’i vërë zjarrin stacionit të taksive. A do ta lejojë Ali Riza këtë gjë?

Hashmet ka një komunikim të rëndësishëm për anëtarët e konsorciumit…


Të ngjashme