A.Riza – Episodi 19


A.Riza – Episodi 19

21:00 13/10/2021

Ali Riza debohet nga shtëpia pasi nëna e tij mëson se tashmë ai është krahu i djathtë i Hashmetit.

Halide gjithashtu vendos të largohet nga shtëpia.

A do të mundet Ali Riza t’i rrëfejë asaj të vërtetën dhe të rifitojë besimin e saj?

Ali Riza edhe njëherë arrin të rrëzojë Burakun para konsorciumit…


Të ngjashme