A.Riza – Episodi 43
A.Riza – Episodi 43

21:00 16/11/2021

Ali Riza dhe Halide dalin përballë Hashmetit duke treguar dashurinë e madhe që ndjejnë për njëri-tjetrin.

Cili do të jetë paralajmërimi i fundit që Hashmet ka për Ali Rizain?

A do të mundet Fuat të zbulojë identitetin e Muzaferit, personit që është pas Ali Rizait?

Të ngjashme