A.Riza – Episodi 44 - Tv Klan

A.Riza – Episodi 44


A.Riza – Episodi 44

21:00 17/11/2021

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Ali Rizait dhe Muzaferit?

A do të arrijë ky i fundit të heqë dyshimet nga Fuat?

Cili është kushti që Fuat ka për Muratin në mënyrë që të pranojë martesën e tij?
Të ngjashme