A.Riza – Episodi 45 - Tv Klan

A.Riza – Episodi 45


A.Riza – Episodi 45

21:00 18/11/2021

Çfarë ka Hashmet për të biseduar me nënën e Ali Rizait?

Ndërkohë që të gjithë janë kunder lidhjes së tyre, Ali Riza dhe Halide shijojnë ca moment qetësie me njëri-tjetrin.  

A do të mundet Derja të fitojë dashurinë e Burakut?
Të ngjashme