A.Riza – Episodi 46 - Tv Klan

A.Riza – Episodi 46


A.Riza – Episodi 46

21:00 19/11/2021

Melek mëson se kush është vrasësi i vërtetë i motrës dhe nipërve të saj.

Si do ta përjetojë ajo këtë tronditje të madhe?

Ali Riza rrëmbehet dhe torturohet. Kush fshihet pas kësaj?
Të ngjashme